BEHÖVER DU EN DIKT ATT LÄSA VID EN HÖGTIDLIG LIVSHÄNDELSE SÅ SOM BRÖLLOP, DOP, FÖDELSEDAG, STUDENT, BEGRAVNING, JUBILEUM, INVIGNING, SKOLAVSLUTNING? ELLER TILL EN HÖGTIDSTEXT, DÖDSRUNA, JUBILEUMSSKRIFT, MED MERA?

Varför inte beställa din egen?

Du berättar mer om tillfället, dina önskemål om diktens form och vad du vill att den ska innehålla, om dikten är tillägnad en viss person, etcetera – och jag skriver en egen, personlig dikt, exklusivt anpassad för tillfället och dina önskemål.

Jag har över 10 års erfarenhet som scenpoet, jobbar idag med att lära ut kreativt skrivande och två av mina diktböcker har belönats med stipendier från Sveriges Författarfond.

För exempel på mitt hantverk, se här, här, här eller här.

Kontakta mig på jesper.lundby@gmail.com och beskriv tillfället och vilken typ av dikt du skulle vilja ha för en offert.